skip to Main Content

Er zijn momenten dat er zich lastige zaken aandienen of er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden in het leven van de ondernemer. Het sparren met een neutrale buitstaander helpt u bij het maken de uw keuzes.

Een neutrale, deskundige buitenstaander die u met prikkelende maar positieve vragen uitnodigt om kritisch te kijken naar de zaken die spelen. Het verkrijgen van overzicht van de overwegingen en de belangen die een rol spelen en welk gedrag in onderhandelen het meest optimale resultaat oplevert.

Als sparringpartner voor ondernemers zijn wij de persoon van buiten de onderneming. De persoon op wie u uw ideeën loslaat, waarmee u uw doelen kunt bespreken. De sparringpartner hoeft geen expert te zijn in uw branche, maar is wel snel van begrip om met u mee te denken, de juiste vragen te stellen. Juist de ervaring die hij meebrengt vanuit andere bedrijven waar soortgelijke zaken hebben gespeeld of spelen, kunnen u helpen tot de juiste inzichten te komen.

De doelgroep van ondernemers waar we van nature en vanuit onze ervaring de beste klik mee hebben zijn Start-ups en de kleinere MKB ondernemingen. Sparringgesprekken vinden plaats in vertrouwelijkheid, kunnen periodiek of éénmalig plaatsvinden.

Robert Evers

sparringpartner & mediator
Back To Top