skip to Main Content

Er is een conflict tussen samenwerkende zakelijke partijen. De communicatie verloopt moeizaam, het nemen van besluiten is lastig geworden en het gebrek aan samenwerking in de leiding van het bedrijf heeft een negatieve uitstraling op het personeel, de klanten en de leveranciers.

Visies op oorzaak, aanleiding en doelen lopen uiteen en door elkaar en worden vaak ook vergroot door verschillen in karakter en stijl van de betrokkenen in het conflict. Er zelfstandig samen uitkomen lijkt onhaalbaar.

Als zakelijk mediator met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, stellen wij die vragen die de betrokkenen elkaar niet meer kunnen of durven stellen.

Wij brengen op neutrale wijze de belangen die een rol spelen in beeld en begeleiden het proces tot het vinden van oplossingen die passen binnen juridische en fiscale kaders. Duurzame oplossingen die recht doen aan de belangen van uw onderneming en de betrokken partijen .

Gesprekken zijn vertrouwelijk, discreet en met respect voor elkaars posities en vinden plaats conform de regels van het MfN.

Robert Evers

sparringpartner & mediator
Back To Top