skip to Main Content

Als manager, directeur-bestuurder en founder van bedrijven heeft Robert Evers conflicten in alle soorten en velerlei omvang meegemaakt, in zowel nationaal als internationaal verband. Het blijft elke keer een uitdaging om tot oplossingen te komen. Een uitdaging waar hij persoonlijk van heeft besloten er deels zijn werk van te maken, zowel met Nederlandstalige als Engelstalige partijen.

Na zijn studie Technische Natuurkunde aan de TU Twente heeft hij gewerkt bij diverse multinationals in verschillende branches en verschillende functies.

Met natuurlijk gezag en het benodigde inlevingsvermogen begeleidt hij inmiddels al enkele jaren twee dagen per week als mediator ondernemers, maatschapsleden en Start-ups bij (dreigende) geschillen. De voeling met de praktijk houdt hij door in de overige dagen zijn directietaken te vervullen.

Door zijn ervaring met een veelheid aan HR-vraagstukken en inhoudelijke kennis als gecertificeerd arbeidsmediator kan Robert Evers werknemers en werkgevers begeleiden bij het oplossen van (internationale) arbeidsconflicten.

Robert Evers

sparringpartner & mediator
Back To Top